Fysioterapeut Lykke Jensen

Fysioterapi er en sundhedsfaglig profession, som omfatter viden om menneskets krop, bevægelser og funktioner.

 

I fysioterapi arbejdes der primært med at sikre og opretholde kroppens hensigtsmæssige bevægemønstre også kaldet posturale reflekser.

 

Fysioterapi kan bruges både forebyggende, og når noget er gået galt eller ikke er udviklet som det skal f.eks hos babyer og børn. Et vigtigt element i fysioterapi er kombinationen af træning og behandling, som sammen skaber en god forudsætning for at rehabilitere kroppen og forebygge at noget går galt.

Som fysioterapeut kan man gå mange veje og spænde bredt i forhold til videreuddannelse. Lykke har valgt at fokusere på funktionel neurologi, som hun har uddannet sig indenfor igennem de sidste 15 år på henholdsvis Praque School for rehabilitation ( DNS uddannelsen også indenfor pædiatri ), seminars med Dr Robert Melillo ( founder of  the Brain Balance Program ) og seminars fra Carrick institute of neurology.

 

Det betyder kort sagt, at hendes behandlinger ALTID tager udgangspunkt i hjernens signaler/ beskeder til kroppen og kroppens feedback til hjernen, når hun adresserer problematikker. Som eksempel kan det være du opsøger Lykke med gener fra ryggen, men når hun behandler dig, vil hun måske FØRST arbejde med din balance, FØR hun adresserer din ryggene, da balancen kan være ÅRSAGEN til, at du har ondt i ryggen. Det vil med andre ord sige, at hun forsøger at finde årsagen og adressere den, FØR hun behandler symptomet. Behandlingen bliver dermed langt mere helhedsorienteret.

ALLE patientgrupper - unge som gamle er velkomne og kan hjælpes hos Lykke. De patientgrupper hun har arbejdet MEST med igennem de sidste 15 år er dog babyer, børn, hjernerystelser og sportsfolk.

Lykke Jensen.png