top of page

Sygeplejerske og narrativ psykoterapeut Lise Balslev Olesen

Fra Lise's arbejde som sygeplejerske, har hun primært erfaring med for tidligt fødte børn og de udfordringer dette kan føre med sig - ikke kun for barnet, men for hele familien.

Hun har været ansat som plejemor for en pige i 18 år. Dette har givet Lise stor indsigt i de mange komplekse problematikker, der kan være på dette område, såsom børnenes vilkår og trivsel, biologiske forældres problematikker og plejefamiliers udfordringer.

 

Lise har i en årrække arbejdet på en skole som støtte for børn, der har det svært. Samtidig har hun uddannet sig til narrativ psykoterapeut.

 

Det narrative perspektiv handler om, at den historie vi og andre fortæller om os, former os, så vi har en tendens til at blive den historie, der fortælles om os. Men der findes utallige historier et menneske kan fortælle om sit liv. Et af de greb man anvender i narrativ terapi er at eksternalisere problemer, dvs. placere problemer uden for det enkelte menneske. Det er ikke personen der er problemet, men problemet der er problemet.

Lise%20Balslev%20Olesen%202_edited.jpg
bottom of page