top of page
Pia og Tina 1.jpg

Velkommen til Tina Rossing

Tina er vores nye sundhedsfaglige udviklingskonsulent, og det er planen, at hun skal være med til at sætte sit præg på Center for Familiesundhed - herunder skærpe centrets ydelser inden for hendes fagområder.

Tina er uddannet social- og sundhedsassistent samt pædagogisk assistent, og hun har mere end 10 års erfaring fra psykiatrien.

Center for familiesundhed - logo.png

Vi søger Aut. psykolog

Er du autoriseret psykolog, og har du erfaring med PPR-arbejde?

 

Tiltaler det dig at arbejde i en lille organisation i det private erhvervsliv med fart over feltet, hvor du i høj grad kan sætte dit eget præg på arbejdet?

 

Center for Familiesundhed søger en autoriseret psykolog, der kan arbejde enten fuldtid eller på deltid.

STILLINGEN ER BESAT

Teamet bag CFFS.jpg

Nu er vi officelt åbnet

”Vi har arbejdet på konceptet for Center for Familiesundhed i flere år.

 

Det har krævet mange ressourcer og en stor indsats fra alle de involverede parter, så jeg er bare super glad for, at vi nu er godt i gang med den første familie,” siger Pia Larsen.

Pia og Anja 1.JPG

Vi har fået ny kollega

Anja Smaakjær er vores nye salgs- og udviklingskonsulent. Hun kommer med en mangeårig baggrund inden for handikap- og psykiatriområdet, både som socialpædagog, leder og udviklingskonsulent. Anja er uddannet socialpædagog og har senere suppleret med en master i Ledelse og Organisationsudvikling samt en projektleder-uddannelse.

​​

Som salgs- og udviklingskonsulent vil Anja blandt andet skulle arbejde med forretningsudvikling af både vores nuværende og kommende forretningsområder, herunder Center for Familiesundhed, ligesom hun vil blive stærkt involveret i salg og relationen til vores kunder.

bottom of page